De werkomgeving

Spectrum Multimedia & IT faciliteert veilige, gestructureerde leer- werkplekken voor (jong)volwassenen met autisme die een normale of hogere intelligentie hebben, in de vorm van innovatieve dagbesteding en leer-/werktraject. Hierbij staat niet het autisme centraal, maar de competenties en de prestaties die de deelnemers verrichten op het vlak van multimedia en IT/software development. Door het verleggen van die focus creëert Spectrum Multimedia & IT een prettige en inclusieve werkplek waar de mediënten zich op hun gemak voelen, zich durven open te stellen en kwalitatief hoogstaand werk kunnen leveren. Mediënten zijn niet in dienst van Spectrum Multimedia & IT.

Je eigen
werkplek

Iedereen die bij ons werkt, heeft een eigen werkplek. Zo heb jij altijd je eigen computer/laptop ingesteld zoals jij dat wilt, met de programma’s die voor jouw werkflow belangrijk zijn. 

Werk naar
vermogen

Bij Spectrum kijken we zorgvuldig naar jouw belastbaarheid. Jij geeft aan hoeveel je kunt werken en wat jij met je tijd wilt doen. Wij helpen je vervolgens om jouw doelen te behalen.

Professionele
begeleiding

Wanneer jij aan het werk bent, is er altijd een begeleider aanwezig. Die begeleider is er om jou te helpen bij je werk, bijvoorbeeld wanneer je overprikkeld raakt of wanneer je hulp nodig hebt bij het uitvoeren van een opdracht.

Onze trajecten

Aan de slag met de basis van HTML/CSS.

Verdieping met script- en programmeertalen zoals PHP & JavaScript met Scrum-werkwijze.

Maak grafisch werk voor print, web en video.

Voor jongeren met interesse in multimedia & IT.

Check direct welk traject bij jou past: