Onze werkstructuur

Spectrum Multimedia & IT biedt een dagelijkse structuur door middel van opleiding in het gebruik van relevante soft- en hardware. Bovendien worden onze collega’s ondersteund bij praktijkopdrachten en interactie met klanten. Begeleiding naar een externe leer- of werkplek behoort tot de  mogelijkheden, waarbij de ondersteuning zich richt op zowel de werknemer als de werkgever. Zo geven wij talenten een kans, die een reguliere werkplek niet kan bieden.

Opleiding

Wij begeleiden iedereen die het nodig heeft in een persoonlijk leertraject. In dit traject leer jij de nodige programma’s beheersen en krijg je de vrijheid om je creativiteit te ontplooien.

Begeleiding

Ook wanneer je zelfstandig werkt, zul je af en toe behoefte hebben aan input van een specialist. Onze begeleiders zijn getraind in hun vakgebied en zullen je dus altijd kunnen helpen bij het zoeken naar een oplossing.

Externe
opdrachten

Wanneer je hebt aangegeven dat je het aankunt en wij jouw talent herkennen, zullen we je op den duur echte opdrachten kunnen aanbieden. De begeleider overlegt met jou wat je aankunt en wat je wilt, waarna je geconcentreerd en vol vertrouwen aan jouw opdracht kunt werken.

Meer lezen over onze werkwijze?